4254 Nyíradony Kossuth utca 38 +36 52 203 249 delnyirsegleader@gmail.com

Jogi Nyilatkozat

© A Dél-Nyírség, Erdőspuszták LEADER Egyesület Weboldal – dnyeleader.eu – weboldal üzemeltetője, Domain és tartalmi tulajdonosa az Dél-Nyírség, Erdőspuszták LEADER Egyesület.

© A Dél-Nyírség, Erdőspuszták LEADER Egyesület Weboldalon közölt, megjelent valamennyi tartalmat – kép, hang, írott anyag, grafikai elem – illetve egyéb publikált anyagot szerzői jog véd, mely a Dél-Nyírség, Erdőspuszták LEADER Egyesület tulajdona.
© A Dél-Nyírség, Erdőspuszták LEADER Egyesület Weboldalon szereplő, más alkotó(k)tól, illetve kiadvány(ok)ból származó anyag(ok), - képek, írások, melyek az internet világából lettek összegyűjtve – szükség szerint minden esetben a forrás és a szerző megjelölésével kerültek a jelen oldalra.
© Ezek bármilyen formában történő másolása, sokszorosítása, publikálása vagy egyéb jellegű felhasználása kizárólag a jelen oldal tulajdonosának, illetve az adott anyag(ok) szerzői joggal rendelkező tulajdonosának az előzetes írásbeli engedélyével történhet.
Minden jog fenntartva!
© A Dél-Nyírség, Erdőspuszták LEADER Egyesület Weboldal üzemeltetője fenntartja a weboldal egészének szabad változtatási jogát és a rá vonatkozó szerzői jogokat, valamint minden más, az oldalhoz és a rajta lévő, feltöltött tartalomhoz fűződő jogokat.
© A Dél-Nyírség, Erdőspuszták LEADER Egyesület Weboldalon lévő egyes képek az internet világából lettek összegyűjtve.

© Ha bármelyik kép szerzői joga az Öné és nem kívánja, hogy az A Dél-Nyírség, Erdőspuszták LEADER Egyesület Weboldalon megjelenjen,
kérem jelezze és a tartalmat eltávolítjuk.

All Contens - Összes tartalom Copyright © 2012-2022
Dél-Nyírség, Erdőspuszták LEADER Egyesület

dnyeleader.eu
All Rights Reserved - Minden jog fenntartva!