4254 Nyíradony Kossuth utca 38 +36 52 203 249 delnyirsegleader@gmail.com

Hírek

Bemutatkozó anyag - Kovács Apor

Kovács Apor egyéni vállalkozó bemutatkozó anyag

A Vidékfejlesztési Program keretén belül a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága, Helyi szolgáltatásfejlesztés, nem mezőgazdasági vállalkozások támogatása című felhívás alapján, Kovács Apor (4031 Debrecen József utca 8. A ép. 4.) 4 761 721 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesítette.

A fejlesztés célja, vállalkozásom, Kovács Apor egyéni vállalkozó új üzletágának, egy új és használt ruhákat értékesítő webáruháznak a kialakítása volt. A projekt nyertességével egy új szolgáltatás bevezetése került megvalósításra. Az új webáruház egyedi módon nem ruhákat, hanem prémium minőségű használt ruhacsomagokat értékesít.

Továbbá az alábbi eszközök kerültek még beszerzésre a projekt keretében: 

1.       Multifunkciós nyomtató

2.       Ruhagőzölő állomás

3.       Irodabútorok

4.       Mobilkommunikációs eszközök

5.       Tisztítóberendezések

6.       Varrógép

7.       Ruhatároló állvány és bútorzat

A megvásárolt eszközökkel lehetőség az új szolgáltatás bevezetésére: a használt ruhák tárolására, tisztítására, berendezésére, valamint fényképes webáruház kialakítására. Az új weboldal több ezer látogatót vonzott a hirdetési kampánynak köszönhetően.

Az eszközbeszerzésen túl megvalósultak még arculattervezés, online hirdetési kampány, marketing szolgáltatás és a tájékoztatás nyilvánosság biztosítása tevékenységek.

 

Nyíradony, 2022. március 31.