4254 Nyíradony Kossuth utca 38 +36 52 203 249 delnyirsegleader@gmail.com

Hírek

Bemutatkozó Anyag - Dr. Máthé András László

A Vidékfejlesztési Program keretén belül a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága, Helyi szolgáltatásfejlesztés, nem mezőgazdasági vállalkozások támogatása című felhívás alapján,

Dr. Máthé András Laszlót (4034 Debrecen Stromfeld Aurél köz 2) 4 999 987 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesítette.

A fejlesztés célja, vállalkozásom, Dr. Máthé András László egyéni vállalkozó állatorvosi praxisának fejlesztése, új szolgáltatás bevezetése és ismertségének növelése volt. A projekt nyertességével egy új szolgáltatás bevezetése került megvalósításra. Az állatok ultrahangos vizsgálatával egy olyan szolgáltatás került bevezetésre, amely eddig nem volt elérhető a térségben.

Továbbá az alábbi eszközök kerültek még beszerzésre a projekt keretében:

  1. Sanoscope S11 ultrahang
  2. AM-600A állatorvosi altatógép
  3. iM8B Vet őrzőmonitor 10"
  4. YD02-5Z hidegfényű műtőslámpa
  5. Állatorvosi műtőasztal
  6. TCS-D mérleg

A megvásárolt eszközökkel lehetőség nyílt a helyi igények teljesebb körű kielégítése érdekében, a praxisomban elérhető szolgáltatások körének jelentős bővítése (pl. precíz diagnosztikai eszközök, általános baleseti sebészeti ellátás, lágyrész sebészeti ellátás) azért, hogy a térségben élő kisvárosi illetve falusi, tanyasi állattartók a lehető legritkább esetben kényszerüljenek - sokszor megoldhatatlan problémát jelentő - a több tíz kilométerrel lévő nagyvárosi állatorvosi klinikák felkeresésére.

Az eszközbeszerzésen túl megvalósultak még a projektmenedzsment és a tájékoztatás nyilvánosság biztosítása tevékenységek.